Rendezés

Megjelenítés

10
 • Megtekintés
  • Autós iPhone telefontok “Bogár”

   3990 Ft4490 Ft
   Autós iPhone telefontok VW Bogárral. Különleges, vízfesték hatású grafika került a tokra, Let’s be aventurers” vagy It’s time to a new adventure” felriattal. Saját szöveggel is kérheted a telefontokot!    
  • Autós iPhone telefontok T1

   3990 Ft4490 Ft
   Autós iPhone telefontokT1-es kisbusszal. A Gyűrűk ura regényben, Aragorn versében olvasható ez a mondat: Not all those who wander are lost. Nem mindenki elveszett, aki vándorol. Szóval, kalandra fel, mert vándorolni jó, az út végén majd hazatalálunk. 🙂 Aki ráadásul egy legendás kisbusszal, a Volkswagen T1-sel vághat neki a kalandnak, az végképp szerencsés. 🙂
  • Baglyos iPhone telefontok “Stay wild”

   3990 Ft4490 Ft
   Baglyos iPhone telefontok. Vízfesték hatású szemüveges bagoly grafika került a tokra. “Stay wild moon child” szöveggel. Ha szeretnél, saját feliratot is kérhetsz a tokra!
  • Cukor koponyás iPhone telefontok “Live more”

   3990 Ft4490 Ft
   A cukor koponyás iPhone telefontok színes, modern stílusú grafikája határozottan figyelemfelkeltő. A feliratot pedig –  Worry less live more/ Aggódj kevesebbet élj többet – érdemes komolyan megfontolni…
  • Farkasos iPhone telefontok “Stay wild”

   3990 Ft4490 Ft
   Farkasos iPhone telefontok. Indián fejdíszes farkas képe került a tokra. Vízfesték hatású, különleges grafika. Az indiánok mitológiájában a farkas a vad szellem megtestesítője. A farkas a szabadság, szépség, a természet jelképe. Elegáns minta, az állatok és a természet rajongóinak. Saját felirattal is!
  • Indián baglyos iPhone telefontok “Be brave”

   3990 Ft4490 Ft
   Egy igazán cuki grafika került erre a baglyos iPhone telefontokra. A bézs árnyalatok, a modern rajz és a divatos stílus teszik vonzóvá a portékát. 🙂 Ezzel az indián bagollyal választatsz bögrét, pólót, tornazsákot is!  

Results 1–10 of 24