Rendezés

Megjelenítés

10
 • Megtekintés
  • Diétás bögre

   2290 Ft
   Ez a diétás bögre nem hizlal, viszont megnevettet. A nevetés pedig égeti a kalóriát. Félretéve a viccet, sokunk életének újra és újra felbukkanó része a diéta és a sok okos jó tanács, amit kéretlenül is adnak. A súlyunkkal és a diétánkkal kapcsolatos megjegyzések veszélyére hívja fel a figyelmet ez a bögre. Én a szöveget olvasván […]
  • Kutyás táblakép “Goodnight”

   3000 Ft
   Kedves és mosolygós üzenetet küld a kutyás táblakép: Always kiss your dog goodnight – Mindig adj jó éjt puszit a kutyának. 🙂 Egy született kutyásnál ez ugye teljesen természetes. 🙂  
  • Kutyus bögre virágokkal

   2290 Ft
   Kutyus bögre vicces grafikával. A kutya hóna alatt a csontja, körülötte virág koszorú – vízfesték stílusú, üde és vidám kutyás rajz.
  • Vicces kutyás iPhone telefontok “Diéta”

   3990 Ft4490 Ft
   A kutyás iPhone telefontok főszereplője a kézzel rajzolt, nagyon kedves kutya figura. Felirat: “Valaki a diétámról kérdezett. Na őt megettem.” Vidám minta kutyabarátoknak! 🙂 Tuti mosoly generáló! Kérhetsz saját feliratot a tokra! Szereted a kutyákat? Nézd meg a többi kutyás portékáinkat a www.dogdesign.hu oldalunkon!
  • Vicces kutyás iPhone telefontok “Nem érdekel”

   3990 Ft4490 Ft
   A kutyás iPhone telefontok főszereplője a kézzel rajzolt, nagyon kedves kutya figura. Ahogy jól nevelten csücsül és mosolyog, hosszú nózija az égben – kimeríti a cuki faktort. 🙂 Vidám minta kutyabarátoknak! 🙂 Tuti mosoly generáló! Kérhetsz saját feliratot a tokra!
  • Vicces kutyás iPhone telefontok “Szingli”

   3990 Ft4490 Ft
   A kutyás iPhone telefontok főszereplője a kézzel rajzolt, nagyon kedves kutya figura. Felirat: “Nem vagyok szingli, van egy kutyám” Vidám minta kutyabarátoknak! 🙂 Tuti mosoly generáló! Kérhetsz saját feliratot a tokra! Szereted a kutyákat? Nézd meg a többi kutyás portékáinkat a www.dogdesign.hu oldalunkon!

Results 1–10 of 11