Rendezés

Megjelenítés

10
 • Megtekintés
  • Baglyos bögre

   2290 Ft
   Csinos baglyos bögre vízfesték hatású szemüveges bagoly grafikával. A baglyos bögrék nálunk a konyhai alap felszereltség részét képezik. Válaszd ki Te is a kedvenc baglyos bögrédet, és mi elkészítjük Neked! 🙂
  • Baglyos gyűrű

   3290 Ft
   Baglyos gyűrű mókás bagoly figurával. Vörösrézből készült, metal stamping technikával. Kérj rá monogramot, dátumot, nevet, hogy egyedi legyen a gyűrűd!
  • Baglyos iPhone telefontok “Stay wild”

   3990 Ft4490 Ft
   Baglyos iPhone telefontok. Vízfesték hatású szemüveges bagoly grafika került a tokra. “Stay wild moon child” szöveggel. Ha szeretnél, saját feliratot is kérhetsz a tokra!
  • Baglyos karperec “Owl right”

   4990 Ft
   Ez a baglyos karperec csupa derű, kedvesség és biztatás.  Az angol felirat szójátékkal színesített: Everything gonna be owl right. Természetesen magyar verziót is kérhetsz, a “Minden rendben lesz” mondathoz is jól illik a bölcs bagoly figura, aki tudja, hogy nem kell aggódnod, rendbe fognak jönni a dolgaid. A belső oldalra “titkos” monogram, szócska, dátum is […]
  • Baglyos póló

   6490 Ft
   Baglyos póló szép, pasztell színű bagoly grafikával. Türkiz és halvány rózsaszín bagoly közül választhatsz. A felirat: I will owlways love you. Szeretjük a szójátékot… Persze ha saját szöveget szeretnél, azt is megoldjuk. 🙂 Ha bagoly fan vagy, Neked különösen jó szívvel ajánlom ezt a pólót. Ez az egyedi darab színesíteni fogja a kollekciód!

Results 1–10 of 11