Kézműves deszkakép – ha nem hétköznapi lakásdekorációra vágysz!

A különlegesség itt is az egyediségben van, a mintákat, szövegeket mi állítjuk össze, és kézzel festjük a táblára, így biztos lehetsz benne, hogy nem tucat portékába futsz bele.

Mivel mi is lelkes hívei vagyunk a különleges, figyelem felkeltő dekorációknak, pontosan tudjuk, milyen jó érzés egy ilyen egyedi darab felfedezése és megszerzése. A deszkaképek sok munkával és szeretettel készülnek, nem titkoltan a kedvenceink.

A deszka táblák vintage és shabby chic stílusban készülnek.

Ezek a táblák 2 cm vastag fenyődeszkákból, kézzel vannak vágva, formára és méretre alakítás után pedig csiszolva, festve.

Az elkészült deszkaképet wax-szal kenjük át, fényt és selymes tapintást ad a fának.

A fa “élő” alapanyag, lehetnek rajta apró egyenetlenségek, csomók, idővel száradhat, és az illesztéseknél keskeny rés keletkezhet, ez teljesen normális jelenség, és nem von le a tábla szépségéből. A deszkakép rusztikusan szép!

A deszka táblaképekből nincs két tökéletesen egyforma darab, mindegyik kézzel készül, így igazán “saját” lesz a megrendelt portéka.

Az idő tényezőről. Egy ilyen tábla elkészítése időigényes feladat, minden egyes betűvel külön kell foglalkozni, és ha több mondat van a képen, bizony hosszan készül az írás. A festéknek, waxnak száradni is kell, szóval kérünk pár napot, hogy elkészüljön a deszkatáblád.

Szeress bele Te is az egyikbe, lesz olyan, amelyik megszólít…

Több kész mintából választhattok, de az a tapasztalatunk, hogy a saját egyedi elképzeléseiteket is szívesen látjátok fán. 🙂

Kéréseket szívesen teljesítünk, saját szöveggel, ha szeretnéd, az általad választott színárnyalatokkal készítjük el a képet, és ezeknél a tábláknál a nagy méretek sem jelentenek gondot.
Egyéni elképzelésekről e-mailben egyeztessük a részleteket: andrea@stampart.hu

Kérlek, vedd figyelembe, hogy az egyedi minták elkészítése plusz időt és munkát jelent számunkra, így ennek a munkának felára van. Természetesen ezt előre kiszámoljuk, és el tudod dönteni, megfelel-e számodra. Ha átbeszéltük a méret, szín, szöveg témákat, levélben küldjük a számítógépes terveket, és a kiválasztott mintát néhány nap alatt fára varázsoljuk.