Hogy született a StampArt Műhely?

Adva volt két ember, akik megszállott otthonszépítők, az egyikük tervezni szeret, a másikuk ügyes. Eleinte a saját, később már mások örömére is szépítettek otthont, kertet.

Idővel kimerészkedtek a kézműves vásárok színes-szagos terepére, és ott szereztek tapasztalatot, meg nem utolsó sorban elégedett vásárlókat.

Mikor egy időre kipipálták a lakás dekorációk témakörét, nem bírták sokáig új mánia nélkül, rájöttek, hogy a viselhető holmikból is jobb a saját: pólókat, táskákat kezdtek saját szövegekkel dekorálni, majd nem riadtak vissza az ékszer készítéstől sem. Sőt. Egész belejöttek.

Életforma lett az “Álmodjuk meg! Készítsük el!” körforgás.

Az otthonuk átalakult Műhellyé. Ha az “unalmas” hétköznapokat nézzük, mikor a hegyekben álló alapanyagok, szerszámok, gépek között két megátalkodott kisgyerek, és több, nem kevésbé megátalkodott kutya meg macska cikázik, találó lenne a Cirkusz Műhely elnevezés, de az mégsem olyan elegáns.

A jobban csengő StampArt Műhely név a tevékenységükre utal: szövegeket, mintákat pecsételnek/nyomnak használati tárgyakra, dekorációkra és ékszerekre.

Ha megnézitek a portékákat, és azok szövegét, látni fogjátok, hogy a humor nem idegen a készítőktől. Hitük szerint a nevetés és a biztató gondolatok segítenek jó szívvel megélni azt a káoszt, amit családnak neveznek.